Vacature Productieverantwoordelijke

 

Bedrijfsvoorstelling

Wie is Paas Food Industries?

Paas Food Industries NV is een ambitieus en innovatief bedrijf gevestigd te Maasmechelen. Als een familiebedrijf van de 2e generatie, zetten wij al onze troeven in op het produceren van alle mogelijke gevogeltebereidingen. De passie voor voeding zit namelijk in ons DNA. Deze gedeelde passie is ook net wat ons als team zo hecht maakt.

PFI bedient zowel de retailmarkt als de foodservicemarkt van een brede waaier aan gevogelteproducten en - bereidingen. Dit gaat van verse onbehandelde kipproducten tot gepaneerde, gemarineerde, voorgegaarde en convenience gevogelte producten.  Door onze positionering in het hogere, kwaliteitsvolle segment gevogeltebereidingen, mogen wij ons met trots hofleverancier noemen bij alle grote supermarktketens, zowel in eigen land als in onze buurlanden.

PFI is steeds trouw gebleven aan de ambachtelijke kwaliteit, maar wil ook zijn rol waarmaken van ‘Partner in de vernieuwing’. Samen streven we elke dag opnieuw naar hoogwaardige producten, om de klant een zo perfect mogelijke service te bieden.

Om onze verdere groei vorm te geven zijn wij op zoek naar een :

Hands-on Productieverantwoordelijke

Wat staat je te wachten?

Bij Paas Food Industries geloven wij in de kracht van de juiste mensen op de juiste plaats. Entrepeneurship staat bij ons centraal, het draait allemaal om het creëren en nemen van opportuniteiten. Wij geloven in wederzijds engagement en een sterke verbondenheid. Momenteel zoeken wij een hands-on productieverantwoordelijke. Voel jij je thuis in onze waarden, en heb jij zin om mee te bouwen aan de toekomst van Paas Food Industries? Dan komen wij graag in contact met jou!

Als productieverantwoordelijke bij Paas Food Industries ben je verantwoordelijk voor het gehele productiebeheer. Om dit te realiseren, kom je te werken in wisselende diensten. De vroege dienst start om 06u, het eind-uur is afhankelijk van het seizoen (de drukte), net zoals het start- en eind-uur van de late dienst.

Je rapporteert aan de operations manager, en zorgt samen met je collega’s voor de dagelijkse opvolging van de rendementen. Interne communicatie vindt voornamelijk plaats met order entry, productieplanning, onderaannemers en logistiek.

De opvolging van de diverse checklijsten behoort tot een van de taken, naast het voorstellen en implementeren van verbeteringen om de efficiëntie en/of de kwaliteit van de productieprocessen te verhogen.
Aangezien de productie-verantwoordelijken de ogen en oren van het management op de werkvloer zijn, is stiptheid en het blijvend nakomen van gemaakte afspraken van het grootste belang.

 

 

 

Wat zoeken wij in onze nieuwe productieverantwoordelijke?

 • Je hebt een 5-tal jaar ervaring als leidinggevende in de voedingssector.
 • Je hebt een goed inzicht over hoe productieprocessen in elkaar zitten en hoe deze verbeterd kunnen worden.
 • Je bent een echte kartrekker en je durft de lat hoog te leggen.
 • Technische kennis over machines, productielijnen, ... is mooi meegenomen.
 • Je bent vertrouwd met de courante office toepassingen en je hebt gebruikservaring met een ERP-systeem.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed.
 • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en bent ijzersterk in people management! Je kan productiemedewerkers vlot aansturen en hen motiveren om mee te gaan met veranderingen op de werkvloer.
 • Je hebt een hands-on ingesteldheid met een gezonde no-nonsense mentaliteit. Je laat je gelden; je bent iemand die zichtbaar op werkvloer aanwezig is.
 • Je beschikt over verantwoordelijkheidszin en draagt veiligheid hoog in het vaandel.

Maar bovenal heb je een grote passie voor voeding, een flinke drive om te groeien en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel.

Een greep uit je takenpakket:

 • Je geeft leiding aan je team van productiemedewerkers en onderaannemers: je begeleidt, coacht, motiveert en stuurt hen bij. Je staat in voor het geven van opleidingen en de nodige uitleg aan medewerkers. Je waakt over de kwaliteit van de gemaakte producten en voert op regelmatige basis controles uit.
 • Je neemt actief deel aan de dagelijkse overlegmeetings met de verantwoordelijken van veiligheid, onderhoud en kwaliteit. Zo heb jij een duidelijk beeld van de stand van zaken op de werkvloer en bepaal je in teamoverleg welke acties er ondernomen moeten worden.
 • Je zet een efficiënte productieplanning op, waarbij je streeft naar een optimale inzet van personeel en machines. Je volgt deze planning dagelijks op, en stuurt bij waar nodig.
 • Je hecht speciale aandacht aan de naleving van recepturen en technische fiches, het voorraadbeheer van de koelcellen, het FIFO verbruiken van de grondstoffen, de tracering, en ook de presentatie van de eindproducten in hun verpakking. Ook sta je de QA en QC bij in hun taken indien nodig.
 • In deze functie rapporteer je aan de Operations Manager.

 

Wat mag je verwachten?

 • Je komt terecht in een aangename werkomgeving met vlakke organisatiestructuur en korte communicatielijnen.
 • Je geniet bij ons verschillende job gerelateerde opleidingen
 • Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een toonaangevend bedrijf met zeer hoogwaardige producten.
 • Je bekomt een interessante verloning met een flexibel urensysteem.
 • Wij schenken veel aandacht aan een goede work-life-balance voor al onze medewerkers. Dit o.a. door het werken met een glijtijd-systeem.

 

Lijkt jou dit wel wat?

Solliciteer dan snel dmv. je cv te sturen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .   Je sollicitatie zal met de nodige discretie behandeld worden.

  

Public Content - Job offers

Contact

Paas Food Industries

Slakweidestraat 20
3630 Maasmechelen, België
+32 (0)89 77.99.83
info@paasfoodindustries.com

pijl_rechtsRoute
pijl_rechtsContactformulier

 

Vacatures